Ben jij positief en gastvrij? Heb je een passie voor administratieve taken en oog voor detail? Lees dan verder over deze veelzijdige rol binnen Geo Infra. Wij zijn op zoek naar versterking voor diverse facilitaire en administratieve taken. Houd jij van nauwkeurig werken en regel jij graag alles tot in de puntjes? Kun jij daarnaast snel schakelen en zorg je ervoor dat iedereen kan doen wat nodig is? Aarzel dan niet en solliciteer nu!

Jouw nieuwe functie
Je bent de verbindende factor tussen collega’s én je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en relaties. Jouw vriendelijke lach is het eerste wat bezoekers zien, wanneer ze ons mooie bedrijfspand binnenstappen. In deze administratieve baan heb je veel contact met verschillende partijen. Je hebt een divers takenpakket: van het voorraadbeheer van kantoor- en kantinebenodigdheden en de wekelijkse urenregistratie tot projectadministratie en in- en verkoopfacturatie. Ook zorg jij ervoor dat onze ontvangstruimte tot in de puntjes is verzorgd en beantwoord je alle inkomende telefoongesprekken.

Een overzicht van alles waarvoor we bij jou terecht kunnen:

  • Eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel face-to-face als telefonisch
  • Facturatie (debiteuren/crediteuren) en aanmaningen
  • Urenregistratie en verzuimregistratie
  • Projectadministratie
  • Ondersteunen van de directie en teamleden
  • Voorraadbeheer en inkoop kantoor- en kantinebenodigdheden
  • Social media

Welkom bij….
Geo Infra is een civieltechnisch ingenieursbureau, met vakspecialisten die continue inzetten op innovatie. Je komt terecht binnen een team gemotiveerde specialisten, die hun vak als geen ander verstaan. We hebben vele expertises in huis, maar ondanks onze toenemende omvang kom jij in een warm bad terecht! Geo Infra heeft een platte organisatiestructuur met een familiair karakter.

Wat bieden we jou
Je komt te werken bij een van de meest innovatieve ingenieursbureaus uit de regio, bestaande uit een team professionals mét echte passie voor het vak. Je krijgt niet te maken met complexe managementlagen. We hebben korte lijnen en jij staat rechtstreeks in verbinding met de directieleden en je collega’s. We bieden jou een passend salaris en een prettige werkomgeving voor 16 – 24 uur per week. Ook niet onbelangrijk: wij begrijpen het belang van een goede ‘work-life balance’. Met 42 verlofdagen per jaar (o.b.v. 40 uur) bieden we jou de ruimte om deze balans zelf goed in te vullen. Natuurlijk denken we ook aan je toekomst met een goede pensioenvoorziening.

Jouw kwaliteiten die wij zoeken
Jij hebt een afgeronde mbo opleiding in een administratieve richting en je beschikt over maximaal twee jaar ervaring in een soortgelijke rol. Ben je starter of net afgestudeerd? We leren jou graag de administratieve kant van onze organisatie! Je denkt altijd twee stappen vooruit. Met jouw proactieve aanpak in deze ondersteunende rol ben jij echt van meerwaarde. Dankzij jouw representatieve persoonlijkheid en je inspanningen verloopt alles soepel. Je bent communicatief vaardig, je denkt in oplossingen en je werkt nauwkeuring. Met jouw inspanningen (en glimlach) tover je een lach op het gezicht van je dankbare collega’s en onze relaties en klanten. Je hebt het vermogen om vooruit te plannen en je bent een administratieve duizendpoot. Je hebt kennis en affiniteit met cijfers en werken met MS-Office Word, Excel en Outlook. Project-/boekhoudpakket: InfraOffice van Bouwinfosys in combinatie met WhiteVision,

Regel jij graag alles tot in de puntjes? Kun jij snel schakelen en ben jij graag de spil binnen een organisatie? Aarzel dan niet stuur ons jouw CV. Stuur jouw sollicitatie en/of eventuele vragen naar info@geoinfra.nl

geoinfra; verduurzaming; zonnepanelen
geoinfra; verduurzaming; zonnepanelen
Geo infra vacatures-1