Zoek jij een baan waarmee je impact maakt op de stad? Zie jij jezelf in een brede en verantwoordelijke baan, waarbij je diverse projecten scherp in de gaten houdt? Als civieltechnisch toezichthouder ben je zowel op locatie als op kantoor aan het werk en heb je veel vrijheid. Geen dag is hetzelfde. Ben jij deze civieltechnische alleskunner? Zijn we na jouw proeftijd blij met elkaar, dan krijg je direct een vast dienstverband bij Geo Infra.

Jouw nieuwe functie
Als toezichthouder ben jij hét aanspreekpunt op onze civieltechnische projecten. Jij zorg voor een goede uitvoering van infrastructurele projecten conform contracten en bestekken. Je hebt dagelijks contact met inwoners, aannemers en uitvoerders. Vakkennis breng je in de praktijk, waarmee je dagelijks (technische) problemen en knelpunten in het werkveld oplost. Je onderhandelt over meer- en minderwerk, stelt (eind-)afrekeningen op en doet (deel-)opnamen. In deze veelzijdige functie krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Welkom bij….
Geo Infra is een civieltechnisch ingenieursbureau, met vakspecialisten die continue inzetten op innovatie. Je komt terecht binnen een team gemotiveerde specialisten, die hun vak als geen ander verstaan. We hebben vele expertises in huis, maar ondanks onze toenemende omvang kom jij in een warm bad terecht! Geo Infra heeft een platte organisatiestructuur met een familiair karakter.

Wat bieden we jou
Je komt terecht binnen een fijn team van enthousiaste en gedreven collega’s met een enorme dosis vakkennis. Maandelijks word jij beloond met een passend salaris met als kers op de taart een dertiende maand. Jouw goede ‘work-life balance’ is geen uitdaging meer met 42 verlofdagen per jaar (o.b.v. 40 uur) en ook aan je toekomst wordt gedacht met een goede pensioenvoorziening. Om jouw functie zo comfortabel mogelijk uit te voeren ontvang je een auto, mobiel en laptop van de zaak. Last but not least: je krijgt bij ons de kans om jezelf optimaal te ontwikkelen, waarmee je jouw eigen toekomst bepaald bij Geo Infra. Nieuwe vaardigheden en persoonlijke groei stimuleren wij graag, met onze interne- en externe opleidingsmogelijkheden. Wij investeren in jou!

Jouw kwaliteiten die wij zoeken
Jij bent een buitenmens, met een scherp oog voor kwaliteit. Je hebt een afgeronde opleiding civiele techniek (MBO of HBO). Met drie jaar ervaring op zak in een soortgelijke functie, of met wegenbouw ervaring ga jij deze nieuwe uitdaging aan. Je draagt de verantwoordelijkheid tijdens ‘jouw’ projecten, bent communicatief vaardig en hebt een flexibele en positieve instelling. Alle betrokken partijen hebben vertrouwen in jouw kundigheid en vakkennis van civiele techniek. Ervaring met RAW-systematiek en MS Office is een must voor het succesvol uitvoeren van deze functie. Heb jij óók nog specialistische kennis in huis van asfalt en betontechnologie? Dan heb je nóg een extra streep voor!

Ga jij graag op korte termijn bij ons aan de slag met deze uitdagende functie? Aarzel niet en stuur ons jouw CV, dan zit je snel bij ons voor een goed gesprek en de lekkerste koffie! Stuur jouw sollicitatie en/of eventuele vragen naar info@geoinfra.nl t.a.v. J.A. de Jong.

geoinfra; verduurzaming; zonnepanelen
Vlissingen;toezicht
geoinfra; verduurzaming; zonnepanelen