Geo Infra organiseert een ICARes Workshop & Drone Demo!

De afgelopen jaren is het gebruik van drones in de civiele sector sterk toegenomen door de opkomst van innovatieve toepassingen. Nieuwe wet- en regelgeving is ontwikkeld en gaat vanaf 2020 als Europese standaard dienen, juist om ervoor te zorgen dat de dronesector in Europa tot wasdom kan komen. Met deze veranderingen in gedachte en met het oog op de toekomst nodigen wij u daarom graag uit om op dinsdag 12 november 2019 de ‘ICAReS Workshop & Drone Demo’ bij Geo Infra B.V. bij te wonen.

Programma

13:30 uur    Ontvangst met koffie/thee

14:00 uur    Welkomstwoord & introductie

14.15 uur    Start workshop

15.15 uur    Afronding workshop

15.30 uur    Start demo

16.00 uur    Einde

Inhoud

U gaat voorbeelden zien van de laatste mogelijkheden op het gebied van drones bij lokale en regionale overheden. Zoals voorheen gedemonstreerd door ICAReS en Geo Infra B.V.  in dienst van Grenspark Kalmthoutse Heide waar waarnemingen van een drone gebruikt zijn om de gevolgen van extreme droogte in beeld te brengen.

U wordt uitgedaagd mee te denken over de aanstaande en toekomstige innovaties binnen uw organisatie. Zoals toekomstige mogelijkheden om ook het vochtgehalte en daarmee de gezondheid van de vegetatie te meten met behulp van een drone die voorzien is infrarood, multi- of hyperspectraal sensoren.

En bovenal kunt u van vakgenoten horen hoe zij de toekomst met drones voor zich zien!

Aanmelden

Graag vernemen wij nog of wij op uw komst mogen rekenen. U kunt zicht aanmelden via het e-mailadres secretariaat@geoinfra.nl onder vermelding van uw naam en bedrijfsnaam. Let op, het aantal beschikbare plaatsen voor deze workshop is beperkt.

Wij zien u graag tegemoet.