Over Geo Infra

Over Geo Infra

Geo infra civiele techniek ingenieursbureau
Geo infra civiele techniek ingenieursbureau
Geo infra civiele techniek ingenieursbureau

Civieltechnisch ingenieursbureau met specialisten

Geo Infra is een civieltechnisch ingenieursbureau op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Wij bieden totaaloplossingen op het gebied van civiele techniek. We hebben uiteenlopende disciplines in huis zoals het ontwerpen van riolerings- en/of verhardingsvraagstukken, landmeetkundige of maatvoeringswerkzaamheden, advisering met betrekking tot beheer en het detacheren van vakkundig personeel. Geo Infra denkt met u mee en zorgt altijd voor een kwalitatieve oplossing.


Wilt u ook ontzorgd worden bij uw civieltechnische project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Geo infra civiele techniek ingenieursbureau ontwerpen

Historie

Ingenieursbureau Geo Infra is in 2001 opgericht en richtte zich voornamelijk op het ondersteunen van civieltechnische aannemers voor onder andere het opstellen van revisietekeningen en met landmeten. Al snel bleken steeds meer opdrachtgevers onze expertise te waarderen en daarmee groeide tevens de omvang van de werkzaamheden.

Na de eerste jaren is de visie verbreed en zijn we naast diverse aannemers ook de overheid en projectontwikkelaars gaan bedienen. Van landmeetkundige werkzaamheden, reconstructies, onderhoudswerkzaamheden, nieuwbouw projecten tot detacheringen. Het aantal verschillende diensten breidde zich gestaag uit.

Tegenwoordig worden onze opdrachtgevers door ca. 20 medewerkers ondersteund bij een breed scala aan diensten. Daarbij vragen de opdrachtgevers steeds vaker om de projecten van A t/m Z uit te voeren. Van vooropnames en onderzoeken tot de volledige voorbereiding, opstellen van rioleringsplannen en de uitvoeringsbegeleiding. Onze werknemers staan hierbij graag voor u klaar.

Missie en visie

Missie

We zijn een team dat samen met alle betrokkenen in het proces duidelijk het einddoel formuleert en daar gedurende het proces op blijft focussen. Flexibel waar nodig, maar altijd de stip aan de horizon in het vizier houdend.

Visie

We willen ons verder ontwikkelen als inspirerend en ondernemend ingenieursbureau en voorloper zijn en blijven op innovatief gebied, zodat we op een proactieve wijze meerwaarde aan onze klanten kunnen blijven bieden.

“Geo Infra is een innovatieve en prettige partner om mee samen te werken. De flexibele en meedenkende werkhouding en de kwaliteit van de geleverde producten en de snelheid waarin deze worden gegenereerd stellen wij zeer op prijs.”

Dhr. J. (Jeroen) Ekkerink
Projectleider Gebr. van Kessel

CO2-prestatieladder

Geo Infra is CO2 niveau 3 gecertificeerd.

Voor ons certificaat klikt u hier.

 

Algemene voorwaarden

Voor onze algemene voorwaarden klikt u hier.

Wilt u ook ontzorgd worden bij
uw civieltechnische project?

Neem vandaag nog contact met ons op

Geo infra civiele techniek ingenieursbureau