Wil jij werken op het snijvlak van voorbereiding, inmeting én het gewenste eindresultaat? Als Hoofd landmeetkundige bij Geo Infra starten projecten bij jou. Samen met de opdrachtgever leg jij de basis van onze grond-, weg- en waterbouwkundige vraagstukken. Je bent de aanvoerder van ons team aan landmeters en maatvoerders. Ben jij klaar voor een afwisselende functie bij een innovatief ingenieursbureau? Wij zetten graag jouw expertise in! Bevalt het ons beide na jouw proeftijd? Dan kom je direct vast in dienst.

Jouw nieuwe functie
Wanneer je als Hoofd Landmeter aan de slag gaat, dan is geen werkdag meer hetzelfde. Dagelijks ga jij op pad met de meest geavanceerde appratuur in jouw Geo Infra bus. Je bent verantwoordelijk voor de planning van de werkzaamheden en de sturing en uitvoering in het werkveld. Het volledige landmeting proces van onze projecten ligt in jouw handen. Met jouw expertise kies je voor ieder project de beste landmeetmethode en weet je hoe je dit moet organiseren. Je stelt offertes op en maakt afspraken met de opdrachtgevers. Dankzij jouw aangeleverde data worden infra- en bouwprojecten tot in de kleinste details perfect uitgevoerd.

Welkom bij….
Geo Infra is een civieltechnisch ingenieursbureau, met deskundigen die continue inzetten op innovatie. Je komt terecht binnen een team gemotiveerde specialisten, die hun vak als geen ander verstaan. We hebben vele expertises in huis, maar ondanks onze toenemende omvang kom jij in een warm bad terecht! We zijn een laagdrempelige organisatie met een familiair karakter.

Wat bieden we jou?
Met jouw kwaliteiten en kundigheid start jij de meest gave projecten op. Met een team aan specialisten zet jij een idee om in de praktische uitwerking. Binnen jouw uitdagende functie krijg je de vrijheid om jezelf én jouw team verder te ontwikkelen. Om jouw functie zo comfortabel mogelijk uit te voeren ontvang je een auto, mobiel en laptop van de zaak. Maandelijks word jij beloond met een aantrekkelijk salaris met als kers op de taart een dertiende maand. Jouw goede ‘work-life balance’ is geen uitdaging meer met 42 verlofdagen per jaar (o.b.v. 40 uur) en ook aan je toekomst wordt gedacht met een goede pensioenvoorziening.
Last but not least: je krijgt bij ons de kans om jouw eigen toekomst te bepalen bij Geo Infra. Nieuwe vaardigheden en persoonlijke groei stimuleren wij graag, met onze interne- en externe opleidingsmogelijkheden. Wij investeren in jou!

Jouw kwaliteiten die wij zoeken
Wij vragen jou minimaal vijf jaar werkervaring als landmeter. Je hebt een opleiding richting landmeetkunde/ geodesie of bouw- en civiele techniek op MBO of HBO niveau afgerond. Je bent in het bezig van rijbewijs B. Je bent communicatief vaardig en je kunt jouw expertise vertalen naar begrijpende taal voor de opdrachtgever. Je begrijpt als geen ander hoe je in landmeetkundige oplossingen denkt, om het doel van onze opdrachtgevers te bereiken. Als hoofd van het team landmeters en maatvoerders benut jij ieders kwaliteiten optimaal en stimuleer je de specialisten in jouw team om hun vaardigheden verder te ontwikkelen. Je bent positief, gemotiveerd en ondernemend. Je geniet van de buitenlucht en ziet dit als een fijne afwisseling met jouw aanwezigheid op kantoor. Je bent zelfstandig en je bent je bewust van de verantwoordelijkheid die je hebt.

Ga jij graag op korte termijn bij ons aan de slag met deze uitdagende functie? Aarzel niet en stuur ons jouw CV, dan zit je snel bij ons voor een goed gesprek en de lekkerste koffie! Stuur jouw sollicitatie en/of eventuele vragen naar info@geoinfra.nl t.a.v. J.A. de Jong.

Geo infra civiele techniek ingenieursbureau downloads civieltechnische engineering geodesie
Geo infra civiele techniek ingenieursbureau ontwerpen
Geo infra civiele techniek ingenieursbureau trimble 3d terrein modellering orthofotos topografische kaarten