Detachering

Geo infra civiele techniek ingenieursbureau

Detachering

Geo infra civiele techniek ingenieursbureau
Geo infra civiele techniek ingenieursbureau

Externe experts van Geo Infra

Zoekt u een civieltechnische professional voor een langdurige periode, een project, of ter ondersteuning van uw organisatie? Heeft u een externe projectmanager nodig voor het begeleiden van uw project, een toezichthouder of directievoerder om ervoor te zorgen dat uw project ook tijdens de realisatiefase de juiste koers volgt? Neem dan snel contact met ons op, want wij kunnen u aan de juiste expert verbinden.

Geo infra civiele techniek ingenieursbureau ontwerpen

Detachering van civieltechnisch ingenieurs

Kampt uw organisatie met (tijdelijk) capaciteitstekort of bent u op zoek naar ervaren civieltechnisch ingenieurs? Detachering van onze ervaren, deskundige en gedreven professionals biedt een meerwaarde aan uw organisatie of project.

Professionals van Geo Infra:

  • zijn inzetbaar bij langdurige of tijdelijke projecten;
  • voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Geo Infra;
  • zijn flexibel, creatief en resultaatgericht.

Projectmanagement: begeleiding van A tot Z

Om uw project te laten slagen en deze binnen de gestelde kaders tot een goed einde te brengen, is goed projectmanagement van cruciaal belang. Daarom leveren onze projectmanagers gestructureerd en overzichtelijk projectmanagement. Hiermee zorgen zij voor efficiënte processen en maken zij een juiste aansturing op de volgende beheers aspecten: scope, kwaliteit, geld, tijd, informatie en organisatie .

Neem contact met ons op en ervaar zelf hoe onze deskundige projectmanagers ook uw project in goede banen leiden.

Complexe projecten

Civiele projecten worden in toenemende mate complexer en omvangrijker. Juist daarom nemen wij u de zorg ten aanzien van de projectbeheersing en projectmanagement graag uit handen. Wij bieden u de nodige expertise en ervaring om uw project van idee tot oplevering te begeleiden.

 

Samenwerking

“Goede samenwerking” vormt het sleutelwoord om tot het gewenste eindresultaat te komen. Daarom zorgen onze projectmanagers voor een optimale begeleiding van uw project, waarbij de onderlinge samenwerking tussen u als opdrachtgever en de overige partijen, in goede banen geleid wordt.

Omgevingsmanagement en communicatie

Omgevingsmanagement is een essentiële factor om een project succesvol te laten verlopen. Door de omgeving in een vroegtijdig stadium bij het project te betrekken creëren we draagvlak en wederzijds vertrouwen en leggen we de basis voor een soepel projectverloop.

Waar denken we aan bij omgevingsmanagement?

  • Initiëren en ondersteunen van burgerparticipatietrajecten;
  • Uitvoeren van stakeholderanalyses;
  • Raakvlakken in beeld brengen door het opstellen van contextdiagrammen;
  • Informatie en inspraakmomenten;
  • Buurtonderzoeken en enquêtes;
  • Op maat gemaakte communicatieplannen;

Directie en toezicht

Vanwege onze ervaring in de realisatiefase van projecten weten we waar knelpunten kunnen optreden en hoe we deze kunnen voorkomen. Onze civiele begeleiders verzorgen daarom de contractbeheersing en de afstemming met de stakeholders.

Ook kunnen we u ondersteunen door het inzetten van contractmanagers of risicomanagers, of door het voeren van directie en toezicht conform de UAV 2012, of met systeemgerichte contractbeheersing (Verificatie en Validatie).

Heeft u ook behoefte aan tijdelijke ondersteuning van vakbekwame civieltechnisch ingenieurs, projectmanagers of directievoerders? Neem contact met ons op en bespreek vrijblijvend de mogelijkheden.

Geo infra civiele techniek ingenieursbureau detachering 2
Ervaar zelf hoe onze deskundige projectmanagers ook uw
project in goede banen leiden

Neem vandaag nog contact met ons op

Geo infra civiele techniek ingenieursbureau