Een goede voorbereiding is het halve werk. Als allround civieltechnisch werkvoorbereider ben jij de belangrijkste schakel in het voorbereidingsproces. Je weet precies hoe we de eisen van de klant vertalen naar realiseerbare projecten. Ben jij klaar voor een uitdagende volgende stap in jouw carrière? Wij ook!

Jouw nieuwe functie
Binnen jouw nieuwe rol ben jij een essentiële schakel binnen het proces van inventarisatie tot aanbesteding. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, coördineren en voorbereiden van alle aspecten rondom onze projecten. Dankzij jouw inzicht en inzet verloopt de voorbereiding efficiënt, soepel én worden de gestelde deadlines gehaald. Met een blije klant als resultaat.

Welkom bij….
Geo Infra is een civieltechnisch ingenieursbureau, met vakspecialisten die continue inzetten op innovatie. Je komt terecht binnen een team gemotiveerde specialisten, die hun vak als geen ander verstaan. We hebben vele expertises in huis, maar ondanks onze toenemende omvang kom jij in een warm bad terecht! Geo Infra heeft een platte organisatiestructuur met een familiair karakter.

Wat bieden we jou
Je gaat werken aan de meest gave projecten met een team gemotiveerde collega’s met dezelfde passie voor civiele techniek als jij. Binnen jouw nieuwe uitdagende functie krijg je een werkpakket met eigen verantwoordelijkheid. Waar zie jij jezelf over vijf jaar? Bij Geo Infra krijg je de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Sterker nog; we stimuleren dit met interne en externe opleidingen. Bij ons zit én sta je niet stil!
Uiteraard werk jij met een laptop van de zaak, die je ook thuis kunt aanslingeren wanneer je een dag vanuit huis werkt. Je kunt zelf kiezen of je 32, 36 of 40 uur per week jouw expertise komt inzetten. Iedere maand staat hier natuurlijk een fijn salaris tegenover. Bovendien krijg je jaarlijks een dertiende maand uitgekeerd, omdat we blij zijn met je inzet! Ook niet onbelangrijk: wij begrijpen het belang van een goede ‘work-life balance’. Met 42 verlofdagen per jaar (o.b.v. 40 uur) bieden we jou de ruimte om deze balans zelf goed in te vullen. Natuurlijk denken we ook aan je toekomst met een goede pensioenvoorziening.

Jouw kwaliteiten die wij zoeken
Je hebt jouw basis gelegd met een afgeronde opleiding (MBO of HBO) in de richting civiele techniek. Inmiddels heb je (minimaal) drie jaar werkervaring op zak en ben je toe aan een nieuwe uitdaging. Jij draait je hand niet om voor het opstellen van ontwerpen, bestektekeningen en ramingen. Je hebt creatieve en frisse ideeën, waardoor jouw ontwerpen nog beter worden. Je hebt een resultaatgerichte en accurate werkwijze en je kunt goed zelfstandig werken. Je bent een nieuwe collegiale aanwinst voor ons team en opdrachtgevers werken graag met je samen door je klantgerichtheid en goede communicatieve vaardigheden.

Ga jij graag op korte termijn bij ons aan de slag met deze uitdagende functie? Aarzel niet en stuur ons jouw CV, dan zit je snel bij ons voor een goed gesprek en de lekkerste koffie! Stuur jouw sollicitatie en/of eventuele vragen naar info@geoinfra.nl t.a.v. J.A. de Jong.

Geo infra civiele techniek ingenieursbureau ontwerpen
Geo infra vacatures-2
geo-infra-contracten-2