Geo Infra heeft eind 2017 een DJI Inspire 2 aan haar vliegende vloot toegevoegd!

Sense and Avoid

De Inspire 1 had nog geen sensoren, de Inspire 2 heeft ze nu overal. De DJI Inspire 2 is uitgerust met sensoren die ervoor zorgen dat obstakels worden gedetecteerd. De sensoren nemen obstakels al waar tot 30 meter van de drone verwijderd. Sensoren aan de onderzijde van deze drone kunnen obstakels waarnemen tot op een hoogte van 5 meter, zo kun we dus ook in kleine ruimtes vliegen zonder problemen.

Verbeterde betrouwbaarheid

Met de DJI Inspire 2 kunnen we er zeker van zijn dat we veilig en stabiel blijven vliegen gedurende ca. 25 minuten. Intelligente technologie zorgt hier voor.

Opnamen in 5,2K

De verbeterde M4/3 sensor ondersteunt verwisselbare objectieven en zorgt ervoor dat de camera opnamen met hoge resolutie in ongelooflijke beeldkwaliteit kan maken. De camera kan opnames maken met een maximale resolutie van 5,2K.

Naast onze zeer betrouwbare Trimble UX5 (PH-1GL) kunnen we vanaf heden de uiterst wendbare Inspire 2 (PH-3NI) inzetten. De Inspire 2 wordt door Geo Infra ingezet voor video en fotografische opnamen voor 3D mapping van projectlocaties en objecten.

Geo infra civiele techniek ingenieursbureau 3d terrein modellering orthofotos topografische kaarten drone
Geo infra drone Trimble UX5
Geo infra civiele techniek ingenieursbureau drones Trimble UX5