Wil jij bijdragen aan het leveren van hoogwaardige oplossingen voor complexe infrastructurele uitdagingen? Als ontwerper ben je betrokken bij uitdagende projecten, van concept tot realisatie. Met jouw expertise zorg je ervoor dat mensen prettig kunnen wonen, werken én recreëren. Zoek jij een rol met significante impact? Kom dan ons team versterken!

Jouw nieuwe functie
Jij haalt alles uit een openbare ruimte wat erin zit. Jij werkt in het kloppende hart van de projecten. Als belangrijk lid van een projectteam draag jij zorg voor een optimale inpassing van de projectopgave binnen de bestaande ruimte, in overeenstemming met de masterplannen en ontwikkelingsplannen. Je houdt je bezig met projecten voor overheidsinstellingen, ontwikkelaars en particuliere investeerders. Je krijgt van alles onder jouw hoede; van nieuwbouw tot wegreconstructies. Een functie vol afwisseling, uitdaging en verantwoordelijkheden binnen een inspirerende werkomgeving.

Welkom bij….
Geo Infra is een civieltechnisch ingenieursbureau, met vakspecialisten die continue inzetten op innovatie. Je komt terecht binnen een team gemotiveerde specialisten, die hun vak als geen ander verstaan. We hebben vele expertises in huis, maar ondanks onze toenemende omvang kom jij in een warm bad terecht! Geo Infra heeft een platte organisatiestructuur met een familiair karakter.

Wat bieden we jou
Dagelijks werk jij aan de meest betekenisvolle civiele projecten. Samen met een team aan gedreven en ambitieuze professionals met een berg aan kennis en ervaring maak jij het verschil.
Maandelijks word jij beloond met een passend salaris met als kers op de taart een dertiende maand. Jouw goede ‘work-life balance’ is geen uitdaging meer met 42 verlofdagen per jaar (o.b.v. 40 uur) en ook aan je toekomst wordt gedacht met een goede pensioenvoorziening.
Last but not least: je krijgt bij ons de kans om jezelf optimaal te ontwikkelen, waarmee je jouw eigen toekomst bepaalt bij Geo Infra. Nieuwe vaardigheden en persoonlijke groei stimuleren wij graag, met onze interne- en externe opleidingsmogelijkheden. Wij investeren in jou!

Jouw kwaliteiten die wij zoeken
Als ontwerper heb jij zo’n twee jaar ervaring in een soortgelijke functie. Zo heb jij ervaring opgedaan met het opstellen van civieltechnische ontwerpen en heb je kennis en ervaring met AutoCAD, waardoor je direct aan de slag kunt met je eerste projecten. Je hebt jouw basis gelegd met een afronden MBO of HBO opleiding civiele techniek(of vergelijkbaar). Je hebt een passie voor innovatie en streeft continue naar verbetering van ontwerpprocessen. Je hebt creatieve en frisse ideeën, waardoor jouw ontwerpen nog beter worden. Je bent een aanwinst voor het team, dankzij jouw collegiale karakter. Je bent kwaliteit- en resultaatgericht en functioneert goed met een volle agenda.

Ga jij graag op korte termijn bij ons aan de slag met deze uitdagende functie? Aarzel niet en stuur ons jouw CV, dan zit je snel bij ons voor een goed gesprek en de lekkerste koffie! Stuur jouw sollicitatie en/of eventuele vragen naar info@geoinfra.nl t.a.v. J.A. de Jong.

riool; riolering; water; waterbeheer
Geo infra civiele techniek ingenieursbureau downloads 3D ontwerp
Geo infra civiele techniek ingenieursbureau ontwerp