Geo infra civiele techniek ingenieursbureau
Geo infra civiele techniek ingenieursbureau

Opening omleiding Rucphen – Sprundel – Sint Willebrord

Begin december 2019 is deeltracé 3 van omleiding Rucphen officieel geopend. Hiermee is het gehele noordelijke deel van de omleiding voltooid.

In 2018 is Geo Infra gestart met het opstellen van het civieltechnisch ontwerp welke in 2019 verder uitgewerkt is tot bestektekeningen met bijbehorend bestek.

Het project

Het project betreft deeltracé 3 van de omleiding Rucphen – Sprundel – Sint Willebrord. Het gedeelte van de Kozijnenhoek vanaf de rotonde bij de Helakkerstraat tot en met de Industriestraat tot de Sprundelseweg. De weg is verbreed naar zeven meter en de Kozijnenhoek is nu vloeiend aangesloten op de Industriestraat. Ter plaatsen van De Industriestraat zijn tevens fietssuggestiestroken gerealiseerd.

De totale omleiding is opgedeeld in diverse deeltracés. De deeltracé Rucphenseweg, Bernhardstraat, Verlengde Helakkerstraat en Vosdonkseweg zijn al eerder aangepakt en opengesteld, na de opening van dit deeltracé is de noordelijke tak van de omleiding compleet.

Vervolg

Ook voor de Zuidelijke deeltracé zijn wij de voorbereidende werkzaamheden aan het uitvoeren. Van inmeting, het uitvoeren van onderzoeken, opstellen van diverse ontwerpen tot het opstellen van een bestek met bestektekeningen. Het Zuidelijke deeltracé betreft een nieuwe verbinding vanaf de kruising Spundelseweg – Industriestraat tot en met de kruising de Zundertseweg – Scherpenbergsebaan.

Het streven is om medio 2020 ook aan te vangen met de realisatie van dit deel van de omleiding.

We zijn trots dat we een bijdrage mogen leveren aan de omleiding Rucphen. Een lang lopend project waarbij diverse disciplines van de civiele techniek samen komen.

Maak kennis met Geo Infra:
de totaalontzorgers in civiele techniek.

Neem vandaag nog contact met ons op

Geo infra civiele techniek ingenieursbureau