Geo infra civiele techniek ingenieursbureau
Geo infra civiele techniek ingenieursbureau

Van voorbereiding tot en met begeleiding

geo-bushaltes-2
De Provincie Zeeland pakt knelpunten aan in het openbaar vervoer. Tal van bushaltes krijgen een make-over, zodat mindervaliden veilig gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer.

Voorbereiding

In opdracht van de Provincie Zeeland is Geo Infra eind 2016 gestart met de voorbereiding om diverse haltes te voorzien van een make-over. De werkzaamheden omvatten het inventariseren van deze haltes en het opnieuw inrichten hiervan, dusdanig dat deze voldoen aan de huidige richtlijnen. De inventarisaties tezamen met de te nemen maatregelen zijn vervolgens, in nauw overleg met de opdrachtgever, vertaald naar een contractdocument welke aan de opdrachtgever is opgeleverd. Door middel van dit contractdocument is de Provincie een overeenkomst aangegaan met een civiele aannemer.

Bouwbegeleiding

Echter stopt de rol van Geo Infra niet bij het opleveren van een contractdocument. Naast de volledige civieltechnische werkvoorbereiding hebben wij ook de bouwbegeleiding mogen verzorgen voor de Provincie. Geo Infra pretendeert dat directie & toezicht een logische voortzetting is op het doorlopen van het voorbereidingstraject. Door de inzet van de werkvoorbereider (voorbereidingsfase) als toezichthouder (uitvoeringsfase) gaan er geen project specifieke gegevens verloren.

Proactieve houding

Ondanks de overeenkomst tussen de opdrachtgever en de uitvoerende partij dienen er tijdens de realisatie van een project belangrijke beslissingen (in relatie tot tijd, geld, overlast voor de omgeving, etc.), genomen te worden. Door de proactieve houding en technische kennis van onze toezichthouders worden situaties vroegtijdig gesignaleerd waar passende acties aan gekoppeld worden.

Praktisch meedenken, ontzorgen, financieel bewust en ervaring zijn steekwoorden welke deze visie en werkwijze onderschrijven.

Maak kennis met Geo Infra:
de totaalontzorgers in civiele techniek.

Neem vandaag nog contact met ons op

Geo infra civiele techniek ingenieursbureau